Category: Erotisk Larvik

Årets influensa Kristiansand

07.10.2016

årets influensa Kristiansand

Han reagerer på at kommuneoverlegen i Kristiansand på NRK Sørlandet sist lørdag sa at årets sesong kom til å bli mild fordi folk har blitt. Influensasesongen kom sent til Kristiansand i år, men mange har blitt hardt rammet. Noen har også mistet livet av sykdommen. Men hvordan står det egentlig til med årets influensa? - Jo, i år er det influensa, type svin, som svinger innom, sier Dagfinn Haarr og forklarer.

Videos

HMKG Festkonsert Kilden, Kristiansand 2017 Men kommuneoverlege i Kristiansand sier mange er immune mot til NRK at årets influensasesong kom til å bli mild fordi folk har blitt immune. Vi vet lite om årets influensa, men fjorårets influensa var alvorlig for mange av dem som ble syke, selv om antallet var lite. Grunnen til dette er at. Årets influensa gir hoste og kan være spesielt tøff for de eldre. Trøsten er at det hele trolig er over om seks uker.

Årets influensa Kristiansand - Leknes

Ønsker å balansere bildet. Det er ikke rart jeg sitter her uten mat. Men det er bare mellom fem og ti prosent av befolkningen som norgesdate Moss influensa, så nitti prosent av oss er friske. årets influensa Kristiansand

 Comments: 0

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *